Portfolio

Een lees- maar ook een studie- of doeboek

Het Geheim van mevr. Bloem

Mevrouw Bloem is docent Nederlands en heeft een geheim. Een geheim dat de wereld van Kyrian en Lilliya op hun kop zal zetten. Ze denken dat ze een mentorgesprek hebben met mevrouw Bloem, maar dan verloopt alles anders…

Dit boek is geschreven voor kinderen uit de bovenbouw van het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Op een speelse manier, namelijk door middel van puzzels en raadsels, maken de kinderen kennis met de Nederlandse taal. Denk hierbij aan het vervoegen van werkwoorden met behulp van ’t ex-kofschip, het leren van spreekwoorden en het omzetten van zelfstandig naamwoorden van enkelvoud naar meervoud. Het boek stimuleert daarnaast de creativiteit van kinderen en verhoogt het creatief denkvermogen. Het is een spannend verhaal, fantasierijk en neemt de kinderen mee naar een totaal andere, fictieve wereld.

ISBN 978-90-830908-1-8
Auteur: Maxime van Kraaij
Prijs: € 21,50
Te bestellen via Bol.com, info@robkappert.nl of via de auteur

BTW Gids 2019

BTW gids 2019

BTW bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2019 is bestemd voor zowel de ondernemer als voor de accountant, de belastingadviseur en de fiscalist.

De BTW-Gids 2019 wil met name een praktijkgerichte handleiding zijn voor het invullen van de elektronische aangifte voor de BTW maar wil ook zeker voorkomen dat er te veel BTW wordt betaald. Het geeft een helder antwoord op de vraag welke prestaties zijn belast en hoe de aftrek van belasting ter zake van inkopen en bedrijfskosten verloopt. Het bijhouden van de vereiste gegevens om zo tijdig aangifte kunnen doen voorkomt vervelende problemen en het opleggen van boeten.

Auteurs: Mr. G.D. van Norden en Mr. G.J Wennekes

BTW Gids 2018

BTW gids 2018

BTW bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2018 is bestemd voor zowel de ondernemer als voor de accountant, de belastingadviseur en de fiscalist.

De BTW-Gids 2018 wil met name een praktijkgerichte handleiding zijn voor het invullen van de elektronische aangifte voor de BTW maar wil ook zeker voorkomen dat er te veel BTW wordt betaald. Het geeft een helder antwoord op de vraag welke prestaties zijn belast en hoe de aftrek van belasting ter zake van inkopen en bedrijfskosten verloopt. Het bijhouden van de vereiste gegevens om zo tijdig aangifte kunnen doen voorkomt vervelende problemen en het opleggen van boeten.

Auteurs: Mr. G.D. van Norden en Mr. G.J Wennekes