Portfolio

De Padelgids 2019

Padelgids (2019)
Weet jij dat padel de #snelstgroeiendesportterwereld is? Fijn! Steeds meer sportliefhebbers komen in aanraking met de sport en dat is mooi, want het is een razend leuke sport die elke speler, op ieders niveau, veel plezier bezorgt.
Wil je starten met de sport of ben je beginnend padelspeler, dan kan je uit alle hoofdstukken nuttige info halen. Ben je al verslaafd aan padel, dan ken je de basis al maar weet je dan ook wie de topspelers zijn en welke mooie prestaties onze jeugd- en veteranenselecties dit jaar hebben geleverd?
Je leest het in deze Padelgids!

Proefschrift

Proefschrift in samenwerking met de auteur.

Jubileumboek Van der Bosch en Partners

Jubileumboek over Peter van den Bosch, uitgegeven ter gelegenheid van zijn afscheid als partner bij Van den Bosch en Partners.

BTW Gids 2019

BTW gids 2019

BTW bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2019 is bestemd voor zowel de ondernemer als voor de accountant, de belastingadviseur en de fiscalist.

De BTW-Gids 2019 wil met name een praktijkgerichte handleiding zijn voor het invullen van de elektronische aangifte voor de BTW maar wil ook zeker voorkomen dat er te veel BTW wordt betaald. Het geeft een helder antwoord op de vraag welke prestaties zijn belast en hoe de aftrek van belasting ter zake van inkopen en bedrijfskosten verloopt. Het bijhouden van de vereiste gegevens om zo tijdig aangifte kunnen doen voorkomt vervelende problemen en het opleggen van boeten.

Auteurs: Mr. G.D. van Norden en Mr. G.J Wennekes

BTW Gids 2018

BTW gids 2018

BTW bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2018 is bestemd voor zowel de ondernemer als voor de accountant, de belastingadviseur en de fiscalist.

De BTW-Gids 2018 wil met name een praktijkgerichte handleiding zijn voor het invullen van de elektronische aangifte voor de BTW maar wil ook zeker voorkomen dat er te veel BTW wordt betaald. Het geeft een helder antwoord op de vraag welke prestaties zijn belast en hoe de aftrek van belasting ter zake van inkopen en bedrijfskosten verloopt. Het bijhouden van de vereiste gegevens om zo tijdig aangifte kunnen doen voorkomt vervelende problemen en het opleggen van boeten.

Auteurs: Mr. G.D. van Norden en Mr. G.J Wennekes